Termékek

Vendégkönyv

Tisztelt Vendégek, Vásárlók!

A vendégkönyv NEM üzenetküldésre szolgál, ide véleményüket, észrevételeiket várjuk áruházunkkal kapcsolatban.
Amennyiben kérésük, kérdésük van, kérjük használják a kapcsolati űrlapot, vagy munkaidőben hívjanak a 22/506-457 telefonszámon.
Köszönjük!


 Név *
 E-mail *
 Üzenet *
* Kötelezõ mezõ

Robotellenõr
Kérjük, írd be az itt látható betű-szám sort
4 + 7=

(1)
(1) Dr Farkas Gyuláné
2016. november 10.

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szoktatás után vidáman viseli, és napsütésben is el lehet vinni sétálni, és ezért nagyon hálás vagyok.

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...