Termékek

Ana Hickmann AH1129 01A

Ana Hickmann AH1129 01A

Ana Hickmann optikai szemüvegkeret

42.900,00 Ft

Ana Hickmann, az elsősorban Dél-Amerikában népszerű szupermodell, akit a világ leghosszabb lábú asszonyaként tart nyilván a Guiness rekordok könyve, most Európát is meghódítja saját nevével fémjelzett divatkollekciójával.
Ana Hickmann Brazíliában élő német szülők gyermekeként mindkét nemzet sajátjaiból csak a jókat örökölte. Csodás szőke haj, tökéletes alak és kiváló üzleti érzék.
Az Ana Hickmann divatkollekció a táskák, ékszerek és fürdőruhák mellett csodás optikai kereteket és napszemüvegeket is tartalmaz.
Kifinomult elegancia, rafinált részletek és tökéletes minőség. Ez Ana Hickmann titka.

A keret méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
53 mm 17 mm 135 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...