Termékek

B&S 896800

B&S 896800

Szemüveg felett viselhető napszemüveg polarizált lencsével

17.900,00 Ft

A B&S szemüvegre illeszthető napszemüvegek kiváló lehetőséget nyújtanak azon szemüvegviselőknek, akik csak alkalmanként szeretnének napszemüveget viselni (például vezetéshez), vagy nem szeretnének dioptriás napszemüveget készíttetni.
Ezek a szemüveg felett viselhető napszemüvegek ideálisak vezetéshez, kiránduláshoz, strandoláshoz, szabadtéri munkához, programokhoz.
Minden helyzetben tökéletes látásélményt biztosítanak, óvnak a káros UV-sugaraktól, a kialakításuknak köszönhetően hatékonyan védenek az oldalirányú fény ellen is.
Mindezek mellett pedig divatos megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

A napszemüveg méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
61 mm 16 mm 145 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...