Termékek

Bulget BGK4002 A01

Bulget BGK4002 A01

Bulget gyerek / tini optikai szemüvegkeret

25.900,00 Ft

Az új Bulget Occhiali márka klasszikus kollekciója stílusos férfiak és nők számára készült. A Bulget keretek kiváló minőségű, nemesfém és műanyag alapanyagok felhasználásával készülnek, amelyet nemcsak a látszerészek hanem viselőjük is értékelni fog.
A Bulget kollekció alkotói külön figyelmet fordítottak arra, hogy minden arcformához készüljön megfelelően kényelmes, divatos, elegáns keret.

A keret méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
49 mm 15 mm 130 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...