Termékek

Jaguar Mod.33586-1090

Jaguar Mod.33586-1090

Jaguar optikai szemüvegkeret

64.900,00 Ft

Egy Jaguar szemüveg vagy napszemüveg az elegáns hétköznapok tökéletes kiegészítője. A Jaguar 50 éves tradícióval rendelkező márka, mely exkluzív megjelenést biztosít a férfiak számára.

A Jaguar szemüvegek gyártója, a négy-generációs múlttal rendelkező, 1896-ban alapított német Menrad cég tökéletes minőséggel és kifinomult tervezéssel járul hozzá a Jaguar márkanév öregbítéséhez. A kollekció minden egyes darabja képviseli a Jaguar életérzést, a sportos luxus érzését. A Jaguar sikerének záloga a felülmúlhatatlanul tökéletes formákon és kivitelezésen túl az, hogy a fő vonalak megtartása mellett a kollekció mindig modern és naprakész.

A keret méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
56 mm 17 mm 140 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...