Termékek

Pepe Jeans Zack PJ7049 C17

Pepe Jeans Zack PJ7049 C17

Pepe Jeans napszemüveg

26.900,00 Ft

Felvillanyozó design elemek, neon színek végtelen kombinációja, rendkívüli anyagok és a nagyszerű Pepe Jeans logó teszi teljessé a Pepe Jenas napszemüveg kollekcióit.
A Pepe Jeans London a szivárvány színeit felhasználva keltette életre a dinamikus és kortárs megjelenésű napszemüveg-kollekciót, mellyel azokat a fiatalokat célozza meg, akik szeretnék trendinek érezni magukat, de nem engedhetik meg a drágább márkákat.

A napszemüveg méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
57 mm 19 mm 145 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...