Termékek

Prodesign 6113 c6031

Prodesign 6113 c6031

Prodesign extrakönnyű, rugalmas optikai szemüvegkeret

19.800,00 Ft

A ProDesign dán szemüveggyártó cég az összetéveszthetetlen dán humort képviseli, mely megjelenik a termékektől kezdve a marketingkampányokon át a vevőkapcsolatokig.
Termékeik a legújabb divattrendeket követve és azokra nagyon gyorsan reagálva, egyúttal alapvetően az eredeti dán design magas minőségét és letisztult stílusát képviselik. A minőségi alapanyagokon, a titániumon, fémeken és acetáton túlmenően, a termékeik legszembetűnőbb jellemzője az egyedi design, az innovatív anyagok és élénk színek használata.

A keret méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
54 mm 17 mm 150 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...