Termékek

Progear Eyeguard EG-M1021 col.4

Progear Eyeguard EG-M1021 col.4

Progear Eyeguard dioptriázható M méretű sportszemüveg kb. 11 - 15 éves korú fiataloknak vagy keskeny archoz szár nélkül, csak fejpánttal

32.900,00 Ft

A Progear Eyeguard sportszemüvegek tökéletesen védik sportolás közben a szemet, a periférikus látást nem zavarják, rugalmas fejpánttal rendelkeznek, ami segíti, hogy a szemüveg mozgás közben is a helyén maradjon.

Dioptriás lencsével is rendelhetők így egyszerre teszik lehetővé viselőjüknek az éles látás és a gondtalan sportolás érzését.
(Például: színtelen szemüveglencsével beltéri sportokhoz, napszemüveglencsével kültéri sportokhoz, polarizált napszemüveglencsével kültéri, vízi és téli sportokhoz, fényre sötétedő szemüveglencsével bel- és kültéri sportokhoz)

Ajánlott: kosárlabda, foci, kézilabda, squash, tollaslabda, rocketball, paddleball, baseball stb.

A szemüveget nem dioptriás lencsével szállítjuk!
Amennyiben dioptriás lencsével szeretné tőlünk megrendelni a szemüveget, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és a pontos adatok ismeretében elkészítjük.

A keret méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
52 mm 18 mm mm
Részletes név 1:
Részletes név 2:
Részletes név 3:


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösség