Termékek

Silhouette 6647-20-6051

Silhouette 6647-20-6051

Silhouette optikai szemüvegkeret

47.500,00 Ft

A minimalizmus napjaink egyik legnagyobb hatású művészeti irányzata, mely az egyszerűség szépségét helyezi középpontba. Ezt az irányzatot képviseli a Silhouette a szemüvegek világában.

A minimalizmus célja, hogy lecsupaszítson egy tárgyat minden szükségtelen elemtől és az eredeti elképzelést mutassa be a maga valójában.
A szemüvegnél ez azt jelenti, hogy a figyelem az egyén arcára helyeződik át. Nem a szemüveg, hanem a viselő személyisége van a középpontban.

Minden Silhouette modell egyedi és 260 munkafázissal készül Ausztriában, amelyből 164 folyamat szakemberek által végzett kézi munka.
A minimalizáció eredménye pedig a legjobb minőségű szemüveg, amelynek alkatrészei csúcstechnológiájú titán ötvözetből készülnek.

A keret méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
53 mm 17 mm 140 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...