Termékek

SLASTIK TREVI 008

SLASTIK TREVI 008

Slastik mágneses olvasószemüveg rugalmas szárral

24.900,00 Ft

Frontálisan szétnyitható, mágnessel záródó olvasószemüveg, melyhez nincs szükség szemüvegzsinórra. A hagyományos mágneses olvasószemüvegekkel szemben nagy előnye, hogy a szár teljesen rugalmas és így a szemüveg könnyedén összehajtható, akár egy hagyományos szemüvegtokban is elfér, ezáltal könnyen szállítható, tárolható.

Dioptriás lencse nélkül szállítjuk.
Amennyiben saját dioptriájával ellátott lencsével szeretné megrendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és a pontos adatok ismeretében elkészítjük önnek.Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...