Termékek

Ted Baker Qiunn 2237 004

Ted Baker Qiunn 2237 004

Ted Baker optikai szemüvegkeret

42.900,00 Ft

A Ted Baker az egyik legdinamikusabban fejlődő lifestyle márka Angliában. 1988 óta vannak jelen a piacon egyedi, megnyerő tervezésű termékekkel, prémium minőségű ruhadarabokkal a „Brit szabás modern minőség” jegyében.
A márka fontos eleme a ruhák esetében a szín és a kiváló szabás mellett a humor is, és nincs ez másként a szemüvegek esetében sem. Újraértelmezett retro formák, modern és ötletes design, vidám színek.

A keret méretei:

Lencseszélesség Híd Szárhossz
Lencse Híd Szár
55 mm 16 mm 135 mm


Minden vélemény számít!

Ha már vásárolt nálunk, lépjen be felhasználónevével és jelszavával. Ha még nem regisztrált, kezdje el nyugodtan a vásárlást, az adatlap kitöltése után a rendszer automatikusan regisztrálja, amiről értesítést is kap e-mailben.

Bejelentkezés, adatok

Ha már rendelkezik fiókkal, bejelentkezéshez és adatkezeléshez kattintson IDE.

Kosár

A kosara üres

Közösségi oldalak

Vendégkönyv


Dr Farkas Gyuláné

Nagyon meg vagyok elégedve a korrrekt és gyors ügyintézéssel. Kiskutyámnak napszemüvegre volt szüksége, pupilla bénulása miatt. Kiválóan bevált az Önök által forgalmazott kutya napszemüveg. Némi szokt...


Csontosné Radványi Adrienn

Tökéletesen elégedett vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy itt vásároljon! A személyzet kedves és készséges. A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam! Köszönöm szépen!...